Sufleu de caise

Se spala caisele, se curata de samburi si se dau prin sita. Se freaca galbenusurile cu 200 gr zahar si vanilia pana isi dubleaza volumul si se transf

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg caise
  • 3 oua
  • 250 gr zahar pudra
  • vanilie
  • 2 linguri rom

Mod de preparare

Se spala caisele, se curata de samburi si se dau prin sita. Se freaca galbenusurile cu 200 gr zahar si vanilia pana isi dubleaza volumul si se transforma in crema. Se amesteca galbenusurile cu piureul de caise si romul. Se bat albusurile spuma tare si se inglobeaza usor in piureul de caise, amestecand cu lingura, de sus in jos. Se pune compozitia in forma tapetata cu unt si pesmet si se baga in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 30 de minute.

Cand este gata, sufleul se scoate din cuptor, se pudreaza cu restul de zahar si se serveste fierbinte. Alte retete de dulciuri:

Portocale umplute

Crema de iaurt

Tarta cu caise

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-Pot

Bun aparatul asta, face mancare singur!

Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos