Se incorporeaza faina in laptele fiert si racit in prealabil si se adauga mierea, zaharul vanilat si sarea. Se pune totul pe foc moale amestecind con
Se incorporeaza faina in laptele fiert si racit in prealabil si se adauga mierea, zaharul vanilat si sarea. Se pune totul pe foc moale amestecind continuu. Cind incepe sa fiarba se ia de pe foc si se adauga galbenusurile. Se amesteca bine si se adauga si albusurile batute spuma. Se toarna totul intr-o forma si se pune la cuptor 20 minute. Se lasa sa se raceasca
Cind se serveste se pudreaza cu zahar
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii