Sufleu de vanilie

Se incorporeaza faina in laptele fiert si racit in prealabil si se adauga mierea, zaharul vanilat si sarea. Se pune totul pe foc moale amestecind con

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 gr. faina
  • 1 litru lapte
  • 200 gr. miere
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 6 oua

Mod de preparare

Se incorporeaza faina in laptele fiert si racit in prealabil si se adauga mierea, zaharul vanilat si sarea. Se pune totul pe foc moale amestecind continuu. Cind incepe sa fiarba se ia de pe foc si se adauga galbenusurile. Se amesteca bine si se adauga si albusurile batute spuma. Se toarna totul intr-o forma si se pune la cuptor 20 minute. Se lasa sa se raceasca
Cind se serveste se pudreaza cu zahar

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...