Supa crema de morcovi cu piept de pui

1. Pieptul de pui se spala bine, se taie cubulete mici si-l pui la fiert. 2. Morcovii spalati si curatati se taie in bucati mici, dupa care se pun la

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pahare cu apa
  • 200 g morcovi
  • 200 ml lapte fiert
  • 100 g de piept de pui

Mod de preparare

1. Pieptul de pui se spala bine, se taie cubulete mici si-l pui la fiert.

2. Morcovii spalati si curatati se taie in bucati mici, dupa care se pun la fiert aproximativ o ora si la final se mixeaza.

3. Pireul obtinut se amesteca bine cu 100 ml din zeama in care au fiert morcovii, dar si cu micile cubulete de carne de pui sau pasta din carnea de pui.

4. La final, se adauga laptele si mai dai supa o data in clocot

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...