1. Pieptul de pui se spala bine, se taie cubulete mici si-l pui la fiert. 2. Morcovii spalati si curatati se taie in bucati mici, dupa care se pun la
1. Pieptul de pui se spala bine, se taie cubulete mici si-l pui la fiert.
2. Morcovii spalati si curatati se taie in bucati mici, dupa care se pun la fiert aproximativ o ora si la final se mixeaza.
3. Pireul obtinut se amesteca bine cu 100 ml din zeama in care au fiert morcovii, dar si cu micile cubulete de carne de pui sau pasta din carnea de pui.
4. La final, se adauga laptele si mai dai supa o data in clocot
M-am inspirat dupa reteta lui Timea,a iesit ceva bun.
Gnocchi cu carnati de curcanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj