Tarta cu branza made by Carmen Bruma

Tarta cu branza realizata de Carmen Bruma poate fi o alegere excelenta pentru un mic dejun usor si delicios sau un desert pe care sa-l savurezi alaturi de cei dragi.

Portii
8
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • branza grasa de vaci 400 g
  • smantana lichida grasa 200 ml
  • stafide 100 g
  • esenta de vanilie – 1 lingura
  • esenta de rom – 1 lingurita
  • oua 4 buc
  • coaja rasa de lamaie 1 lingurita
  • fresh de lamaie – 1 lingura
  • sirop de agave – 3 linguri
  • faina fara gluten 100 g
  • praf de copt cu sofran 1 lingurita
  • dulceata de capsune cu indulcitori din stevia
  • pentru servire
  • fulgi de migdale pentru decor

Mod de preparare

• mixeaza albusurile cu un praf de sare si o lingura de fresh de lamaie pana obtii o spuma care nu cade atunci cand tii castronul cu susul in jos
• amesteca branza de vaci cu smantana si galbenusurile, stafidele, esentele si coaja rasa de lamaie
• adauga siropul de agave 
• amesteca faina cu praful de copt si incorporeaz-o in branza
• pune la final albusurile in compozitie, amestecand usor, cu o spatula, de jos in sus
• pune in vasul slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital hartie de copt si rastoarna compozitia de tarta
• seteaza pe modul de gatire LOW si timpul de 2 ore si 30 minute
• pune un prosop curat sub capac ca sa absoarba aburii formati si sa nu se scurga peste tarta
• rasuceste din cand in cand oala pentru a preveni sa se rumeneasca mai mult intr-o parte
• cand este gata, scoate cu grija tarta ajutandu-te de hartia de copt si las-o la racit
• inainte de servire, intinde deasupra dulceata de capsune si decoreaza cu fulgi de migdale. Descopera reteta pentru dulceata de capsune aici 



Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...