Tarta cu branza si afine

Dulciuri cu fructe

Portii
6
Timp pregatire
60 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 1 ou
  • 80 g unt
  • 1 praf de sare
  • 4 oua
  • 500 g branza de vaci
  • 500 g branza de vaci
  • esenta de vanilie
  • 2 linguri de zahar
  • 2 linguri de Amidon
  • 200 ml Smantana dulce
  • 300 g afine

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pentru blat,se framanta si se formeaza o bila. Se pune intr-o folie alimentara si se da la rece 30 minute. tava de tarta o acoperim cu hartie de copt,punem aluatul intins si dam la cuptor 10 minute. Branza de vaci se amesteca cu galbenusurile,smantana,esenta si zaharul iar albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se pun albusurile peste branza si se amesteca usor de jos in sus.Amidonul se toarna in ploaie si se amesteca pana se omogenizeaza. Se toarna compozitia de branza peste tarta,punem si afinele putin zdrobite cu o furculita. Se da la cuptor pentru 40 minute. Se serveste rece!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gnocchi cu carnati de curcan

M-am inspirat dupa reteta lui Timea,a iesit ceva bun.

Gnocchi cu carnati de curcan
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca