Tarta cu capsuni

Este o tarta racoroasa, dietetica , usoara, potrivita pentru sezonul fructelor proaspete

Portii
8
Timp pregatire
40 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri sirop de artar
  • 500 ml lapte
  • 1 budinca vanilie
  • 3 linguri de zahar
  • 300 grame capsuni proaspete

Mod de preparare

Se bat ouale pana devin albe, se adauga siropul de artar, faina, praful de copt si se incorporeaza bine, se adauga la sfarsit, uleiul si se amesteca foarte bine totul. Se toarna in tava pentru tarta de 26 cm si se da la cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru 20 minute sau pana cand se rumeneste.

Intre timp, se prepara budinca de vanilie conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand blatul s-a racit. se umple cu budinca de vanilie si se decoreaza cu multe multe capsuni.

Pofta mare!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide