Este cea mai simpla reteta de tarta :)
Ouale se bat spuma cu zaharul, apoi se adauga lingurile de faina si praful de copt, se mixeaza bine si la sfarsit se amesteca si uleiul. Se toarna compozitia in forma de tarta si se coace pt 20 min in cuptorul pre-incalzit la 180 grade. Crema pentru tarta se face conform indicatiilor de pe plic. Se poate folosi inclusiv bundinca drept crema. Dupa ce se raceste blatul de tarta, se insiropeaza cu cateva linguri compot si apoi se pune crema peste. Fructele se aseaza deasupra cremei, Fructele pot fi de sezon sau din compot. Mie imi place sa pun si bucatele de ciocolata in crema sau pe langa fructe. Gelatina se prepara conform indicatiilor de pe plic si apoi se toarna peste tarta din mijloc spre exterior. Se da la frigider pentru cel putin 30 min si apoi se savureaza cateva bucati :)
Cand am facut prima data aceasta placinta,ne-a placut (mai ales mie)foarte mult,asa ca am repetat-o dar cu ceva modificari;ia...
Placinta dobrogeana 2Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa