Un dulce marca moldoveneasca fara de care nu trece nici o sarbatoare.
Din ingredientele pentru clatite facem compozitia, dupa care facem 21 de clatite pe care le umplem dupa preferinta cu dulceata sau crema de ciocolata.
Pe un suport rotativ de tort se pun 6 clatite si peste crema (smantana mixata cu zahar pudra), urmand apoi celelalte straturi, 5,4,3,2,1...:).
Se orneaza cu frisca,ciocolata rasa si nuca de cocos, dupa care se lasa la frigider pentru minim 12 ore sa se inmoaie.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii