Galbenusurile, untul, zaharul, sarea si crema de ciocolata se amesteca. Faina cu praful de copt, se cerne si se amesteca cu restul. Albusul se bate sp
Galbenusurile, untul, zaharul, sarea si crema de ciocolata se amesteca. Faina cu praful de copt, se cerne si se amesteca cu restul. Albusul se bate spuma tare si se amesteca si el. Totul se pune intr-o forma in prealabil unsa (forma de stea) si se da cuptor pt. ca. 45 minute la 160 grade(cuptor electric), adica foc potrivit.
Mascarpone, zaharul pudra si laptele de cocos se amesteca. Gelatina topita se amesteca in crema si se pune la rece pana cand incepe sa se faca ca un jeleu. Frisca batuta tare se amesteca cu fulgii de cocos.
Blatul gata, se taie de 2 ori pe orizontala, prima foaie se unge cu crema, se pune a doua foaie care e unsa din nou cu cremasi se aseaza a treia foaie.
Pt. ornat, frisca cu zaharul pudra si praful de intarit frisca se bat pana devine tare si se unge tortul de jur imprejur si de-asupra cu amestecul. Se pun fulgi de cocos pe tort si cu crema de ciocolata incalzita se orneaza.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii