Tiramisu reţetă originala Cafeaua se amesteca cu rom si amaretto, se lasa la racit. Galbenusurile se bat spuma cu zahar, zahar vanilat si coaja rrasa de lamaie. Albusurile se
Cafeaua se amesteca cu rom si amaretto, se lasa la racit.
Galbenusurile se bat spuma cu zahar, zahar vanilat si coaja rrasa de lamaie. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Galbenusurile se amesteca cu cmascarpone, apoi se integreaza usor si albusurile. Jumatate din cantitatea de piscot se asaza pe un platou, se acopera cu jumatate din crema, urmeaza un alt rand de piscot si restul de crema se niveleaza pe suprafata prajiturii.
Se presara cu pudra de cacao cernuta prin strecuratoare. Se lasa cel putin doua ore la frigider.
Alte torturi recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa