Tiramisu reţetă reinterpretata Se pun cele 5 oua, 100 gr. de zahar si sarea se freaca spuma. Se incorporeaza muesli, faina, praful de copt si cacaoa. Se pune la cuptor intr-o tava r
Se pun cele 5 oua, 100 gr. de zahar si sarea se freaca spuma. Se incorporeaza muesli, faina, praful de copt si cacaoa. Se pune la cuptor intr-o tava rotunda cu diametrul de 26 cm, pentru 20 min. Blatul se taie in 3.
Galbenusurile ramase se freaca cu zahar, se adauga mascarpone si albusurile batute spuma. Se amesteca cafeaua si vinul. Cu aceasta se insiropeaza blatul. Se aranjeaza un strat de blat si unul de crema - ultimul sa fie de crema. Se da la rece cateva ore, dupa care se presara cu ciocolata rasa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa