Tiramisu reţetă reinterpretata Se pun cele 5 oua, 100 gr. de zahar si sarea se freaca spuma. Se incorporeaza muesli, faina, praful de copt si cacaoa. Se pune la cuptor intr-o tava r
Se pun cele 5 oua, 100 gr. de zahar si sarea se freaca spuma. Se incorporeaza muesli, faina, praful de copt si cacaoa. Se pune la cuptor intr-o tava rotunda cu diametrul de 26 cm, pentru 20 min. Blatul se taie in 3.
Galbenusurile ramase se freaca cu zahar, se adauga mascarpone si albusurile batute spuma. Se amesteca cafeaua si vinul. Cu aceasta se insiropeaza blatul. Se aranjeaza un strat de blat si unul de crema - ultimul sa fie de crema. Se da la rece cateva ore, dupa care se presara cu ciocolata rasa.
Pentru ca mi-a placut mult rulada lui Merisor am pregatit si eu doua placinte rulate cu dovleac turcesc. Daca mi-aduc...
Desert placinte rulate cu dovleac turcescGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa