Tiramisu reţetă reinterpretata

Tiramisu reţetă reinterpretata Se pun cele 5 oua, 100 gr. de zahar si sarea se freaca spuma. Se incorporeaza muesli, faina, praful de copt si cacaoa. Se pune la cuptor intr-o tava r

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 9 oua
  • 200 gr. zahar
  • 1 priza sare
  • 125 gr. muesli cu ciocolata
  • 4 linguri cu varf faina (la nevoie ceva mai mult
  • in functie de consistenta muesli-ului)
  • 2 lingurite praf de copt
  • 3 lingurite cacao
  • 300 gr. Mascarpone
  • 120 ml. cafea neagra
  • 100 ml vin dulce
  • ciocolata rasa

Mod de preparare

Se pun cele 5 oua, 100 gr. de zahar si sarea se freaca spuma. Se incorporeaza muesli, faina, praful de copt si cacaoa. Se pune la cuptor intr-o tava rotunda cu diametrul de 26 cm, pentru 20 min. Blatul se taie in 3.

Galbenusurile ramase se freaca cu zahar, se adauga mascarpone si albusurile batute spuma. Se amesteca cafeaua si vinul. Cu aceasta se insiropeaza blatul. Se aranjeaza un strat de blat si unul de crema - ultimul sa fie de crema. Se da la rece cateva ore, dupa care se presara cu ciocolata rasa.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...