Pentru blat, se topesc untul, zaharul si ciocolata pe foc in bain marie. Dupa ce s-au topit, se amesteca pana ce compozitia se raceste. Se adauga gal
Pentru blat, se topesc untul, zaharul si ciocolata pe foc in bain marie. Dupa ce s-au topit, se amesteca pana ce compozitia se raceste.
Se adauga galbenusurile pe rand, faina si la urma albusurile spuma.
Se imbraca forma de tort cu hartie, se toarna compozitia si se coace la foc potrivit.
Cand este gata se lasa pana a doua zi. Acest blat, la coacere, poate crapa, de aceea trebuie manipulat bine cuptorul.
Pentru glazura, se topeste zaharul in lapte fierbinte cu apa. Se fierbe la foc domol pana ce se leaga. Se amesteca mereu ca sa nu se prinda de fund. Se adauga ciocolata rasa.
Dupa ce s-a amestecat si s-a legat, se adauga untul putin incalzit, ca sa dea luciu glazurii.
Va recomandam si alte retete de prajituri:
Prajitura cu capsuni
Tiramisu cu capsuni
Rulada cu capsuni
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa