Tort crema de ciocolata

Intr-un vas baine marie punem ciocolata, cacao, lapte, unt si le topim. Batem galbenusele si adaugam la crema, amestecand repede si bine. Lasam un pi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. ciocolata amaruie rupta bucatele
  • 3 linguri cacao
  • 1/4 pahar lapte
  • 200 gr. unt
  • 8 oua
  • tava rotunda 28 cm. unsa bine care se potriveste si la servit
  • cuptor
  • incins la 180 grade

Mod de preparare

Intr-un vas baine marie punem ciocolata, cacao, lapte, unt si le topim. Batem galbenusele si adaugam la crema, amestecand repede si bine. Lasam

un pic sa racoreasca. Batem albusurile cu zaharul spuma tare si adaugam amestecand cu grija in crema. Punem la o parte 1/3 din amestec, restul turnam in tava si coacem 40 de minute (pina iese scobitoarea uscata) racim, ungem deasupra restul de crema, si punem cateva ore in frigider sa se raceasca bine inainte de servire.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca