Intr-un vas baine marie punem ciocolata, cacao, lapte, unt si le topim. Batem galbenusele si adaugam la crema, amestecand repede si bine. Lasam un pi
Intr-un vas baine marie punem ciocolata, cacao, lapte, unt si le topim. Batem galbenusele si adaugam la crema, amestecand repede si bine. Lasam
un pic sa racoreasca. Batem albusurile cu zaharul spuma tare si adaugam amestecand cu grija in crema. Punem la o parte 1/3 din amestec, restul turnam in tava si coacem 40 de minute (pina iese scobitoarea uscata) racim, ungem deasupra restul de crema, si punem cateva ore in frigider sa se raceasca bine inainte de servire.
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa