Tortul cu caise si dulceata de cirese este delicios si foarte aspectuos. Blatul cu nuca se potriveste perfect cu crema de frisca si pranza si caisele proaspete.
Albusurile le batem spuma cu impreuna cu zaharul praf, adaugam uleiul, nuca macinata si faina in care am amestecat praful de copt. Amestecam usor de jos in sus. Blatul se toarna in tava de tort tapetata cu hartie de copt.
Cand este copt se rastoarna, dezlipim hartia si se lasam sa se raceasca.
Batem frisca apoi adaugam branza dulce. Mixam pana la omogenizare.
Taiem caisele felii si le incorporam in crema de frisca.
Intr-o forma de tort cu pereti detasabili asezam blatul iar peste el crema de frisca. Lasa doua ore la frigider dupa care scoatem peretele detasabil al formei de tort si ornam deasupra cu dulceata de cirese.
Tortul cu caise si dulceata de cirese se serveste de la frigider.
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.