Crema de la acest tort, se poate folosi si la tort din piscoturi ornat cu frisca si dulceata de capsuni.
Pentru tortul cu ciocolata si crema, frecam galbenusurile cu zahar, adaugam albusurile batute spuma tare, apoi adaugam pesmetul, nucile, faina si un varf de cutit de bicarbonat. Amestecam bine, dupa care coacem la foc potrivit in tava rotunda tapetata cu faina si ulei. Crema - 4 galbenusuri, 300 g zahar, un pachet de cacao si 2 ciocolate. Se amesteca, pe baie de aburi, pana devine ca o smantana groasa. Separat se bat spuma 400 g unt, si cand este crema rece, se amesteca bine. Se insiropeaza foile cu 250 g apa, 100 g zahar si 100 g rom. Aceasta crema se poate folosi si la tort din piscoturi ornat cu frisca si dulceata de capsuni.
La final, blatul se taie in 4 foi,tortul cu ciocolata si crema se insiropeaza, se umple cu crema, iar deasupra se pune ciocolata rasa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa