Tort cu ciocolata si fructe

Untul se bate spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se pune ciocolata topita si racina, ouale pe rind si biscuitii sfarimati. Se amesteca nucile macina

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat: 100 g unt
  • 100 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 100 g ciocolata
  • 3 oua
  • 75 g biscuiti
  • 100 g nuci macinate
  • un praf de copt
  • o lingura faina
  • Crema: o conserva mandarine de 850 ml
  • 300 g cirese
  • o lingura zahar
  • un plic gelatina incolora

Mod de preparare

Untul se bate spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se pune ciocolata topita si racina, ouale pe rind si biscuitii sfarimati. Se amesteca nucile macinate cu praful de copt si faina si se inglobeaza in aluat. Se coace 35 min la foc moderat. Pe blatul rece se aseaza fructele. 250ml suc de mandarine se amesteca cu gelatina si zaharul. Se toarna peste tort si se lasa la intarit.
Se serveste ornat cu frisca.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...