Tort cu ciocolata si fructe

Untul se bate spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se pune ciocolata topita si racina, ouale pe rind si biscuitii sfarimati. Se amesteca nucile macina

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat: 100 g unt
  • 100 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 100 g ciocolata
  • 3 oua
  • 75 g biscuiti
  • 100 g nuci macinate
  • un praf de copt
  • o lingura faina
  • Crema: o conserva mandarine de 850 ml
  • 300 g cirese
  • o lingura zahar
  • un plic gelatina incolora

Mod de preparare

Untul se bate spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se pune ciocolata topita si racina, ouale pe rind si biscuitii sfarimati. Se amesteca nucile macinate cu praful de copt si faina si se inglobeaza in aluat. Se coace 35 min la foc moderat. Pe blatul rece se aseaza fructele. 250ml suc de mandarine se amesteca cu gelatina si zaharul. Se toarna peste tort si se lasa la intarit.
Se serveste ornat cu frisca.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Crema de zahar ars

Este un "dulce" foarte usor de facut, dar care necesita sa stea mult timp la cuptor, cel putin la al meu. Este...

Crema de zahar ars
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca