Fursecuri se sparg bine si se amesteca cu untul si cu pesmetul dupa care se pun intr-o forma cu un inel imprejur. Pe margini semai pun fursecuri intre
Fursecuri se sparg bine si se amesteca cu untul si cu pesmetul dupa care se pun intr-o forma cu un inel imprejur. Pe margini semai pun fursecuri intregi.
Pt umplutura gelatina se inmoaie. Coacazele se spala se usuca cu un prosop. Jumatate din cocaze se fac pireu se dau printr-o sita dpa care se amesteca cu zahar, iaurt si zahar vanilat. Gelatina se incalzeste intr-o cratita apoi se amesteca cu pireul de coacaze si apoi se adauga si frisca. Se pune crema peste acel biscuit din forma si se lasa la racit apoi se poate orna cu coacaze.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa