Se freaca zaharul cu galbenusurile, se adauga migdalele si se freaca untul, se amesteca cu vanilia si se inglobeaza in crema. Se bat albusurile spuma
Se freaca zaharul cu galbenusurile, se adauga migdalele si se freaca untul, se amesteca cu vanilia si se inglobeaza in crema. Se bat albusurile spuma tare si se amesteca usor in compozitie. Se pune aluatul in forma de tort tapetata si se coace la foc potrivit, timp de 40 de minute. Fructele se spala, se curata si se maruntesc. Albusurile se bat cu zaharul, intr-un vas pus in bain-marie, pana se intaresc. Se bat in continuare pana se racesc albusurile, apoi se amesteca cu fructele. Jumatate din cantitatea de spuma de capsuni se pastreaza ca atare. In cealalta jumatate se inglobeaza untul frecat, obtinandu-se o crema. Se taie blatul in doua, se pune intre foi crema de unt si se imbraca tortul in spuma de fructe.
Se pune tortul la cuptor 3-4 minute, pana se intareste albusul. Alte retete de dulciuri:
Tort diplomat
Tarta de caise
Tort cu zmeura
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa