Tort cu crema de lapte

Framanta ingredientele pentru aluat si coace 6 foi (pe dosul unei tavi poti pregati foi destul de mari). Topeste zaharul, dupa care adauga 1,8 l de la

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente: 600 g faina
  • 80 g margarina
  • putin bicarbonat de sodiu
  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • 200-300 ml lapte
  • Pentru blat: 400 g zahar tos
  • 1
  • 8 l lapte
  • 5 linguri cacao
  • 7-8 linguri faina
  • 200-300 ml lapte
  • 250 g margarina

Mod de preparare

Framanta ingredientele pentru aluat si coace 6 foi (pe dosul unei tavi poti pregati foi destul de mari). Topeste zaharul, dupa care adauga 1,8 l de lapte. Amesteca 5 linguri de cacao cu 7-8 linguri de faina, adauga 200-300 ml de lapte si toarna-o in laptele cu caramel care fierbe. Fierbe-o, dupa care adauga margarina si amesteca bine. Umple foile cu crema. Crema ajunge si pentru ultima foaie.
Alte torturi recomandate

Tort diplomat

Tiramisu

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...