Framanta ingredientele pentru aluat si coace 6 foi (pe dosul unei tavi poti pregati foi destul de mari). Topeste zaharul, dupa care adauga 1,8 l de la
Framanta ingredientele pentru aluat si coace 6 foi (pe dosul unei tavi poti pregati foi destul de mari). Topeste zaharul, dupa care adauga 1,8 l de lapte. Amesteca 5 linguri de cacao cu 7-8 linguri de faina, adauga 200-300 ml de lapte si toarna-o in laptele cu caramel care fierbe. Fierbe-o, dupa care adauga margarina si amesteca bine. Umple foile cu crema. Crema ajunge si pentru ultima foaie.
Alte torturi recomandate
Tort diplomat
Tiramisu
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii