Se bat albusurile spuma tare, se adauga apa, vanilia si zaharul in ploaie, se mai bate putin si apoi se inglobeaza pe rand albusurile. Se amesteca in
Se bat albusurile spuma tare, se adauga apa, vanilia si zaharul in ploaie, se mai bate putin si apoi se inglobeaza pe rand albusurile. Se amesteca in compozitie, cate putin, faina si praful de copt. Se obtine un aluat moale, care se toarna in forma de tort tapetata si se coace la foc potrivit, timp de 20 de minute.
Cand s-a racit, se pune blatul pe un platou, se acopera cu inghetata de fragi si se orneaza cu frisca si fragi proaspeti. Alte retete de dulciuri:
Aluat frantuzesc
Tort diplomat
Inghetata de ciocolata cu piscoturi de sampanie
Daca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti