Tort de agrise

Se freaca ouale timp de 20 minute cu zaharul si coaja rasa de lamaie. Se adauga faina si se pune aluatul intr-o forma de tort unsa. Pe acest aluat se

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 3 oua
  • 120 gr zahar
  • putina sare
  • coaja de lamaie
  • 180 gr faina
  • Umplutura:
  • agrise coapte
  • Garnitura:
  • zahar

Mod de preparare

Se freaca ouale timp de 20 minute cu zaharul si coaja rasa de lamaie. Se adauga faina si se pune aluatul intr-o forma de tort unsa.

Pe acest aluat se pun agrise, asezate foarte des, lasand de jur imprejur o margine fara fructe.

Aceasta margine creste in timpul coptului.

Dupa ce este gata copt, se presara cu zahar si se mai lasa cateva minute la cuptor sa prinda culoare.
Pofta buna!

Alte torturi recomandate:

Tort de mere

Tort cu visine padurea neagra

Tort cu capsuni

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...