Tort de alune cu crema de cafea

Blatul. Se freaca ouale cu zaharul pudra, se adauga alunele prajite si rasnite si pesmetul fin pisat. Dupa coacere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul
  • 140 g alune
  • 140 g zahar pudra
  • 3 oua
  • 3 linguri de pesmet
  • 200 g unt
  • 1 ceasca esenta de cafea
  • 4 linguri zahar pudra
  • Garnitura
  • alune izate

Mod de preparare

Blatul.

Se freaca ouale cu zaharul pudra, se adauga alunele prajite si rasnite si pesmetul fin pisat. Dupa coacere si racire blatul taiat in felii se umple cu crema.

.

Se obtine prin omogenizarea perfecta a untului cu zaharul pudra peste care se toarna cate o picatura din esenta de cafea.

Dupa ce s-a imbracat in intregime cu crema, tortul se garniseste si cu alune izate sfaramate.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...