Galbenusurile se freaca foarte bine cu zaharul si se adauga treptat apa rece. Se adauga faina amestecata cu nucile, praful de copt si coaja de lamaie.
Galbenusurile se freaca foarte bine cu zaharul si se adauga treptat apa rece. Se adauga faina amestecata cu nucile, praful de copt si coaja de lamaie. Se amesteca pana se omogenizeaza. Albusurile batute spuma, impreuna cu zeama de lamaie se incorporeaza cu lingura, amestecand usor de jos in sus. Se toarna in forma de tort, unsa si tapetata cu faina. Temperatura 200 grade. Nu se deschihe usa cuptorului min 20 min. Se probeaza cu scobitoareadaca este copt.
Nu prea am folosit conserve de nici un fel, dar acum, cu varsta am prins de gustul lor. Astazi am facut mancare de fasole din...
Reteta de mancare rapida de fasole boabe de postDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata