1. Pe hartie de copt se deseneaza 3 cercuri (Ø 28 cm); se intoarce hartia pe dos se se asaza pe tavi. 2. Se topeste ciocolata la foc moale si se in
1. Pe hartie de copt se deseneaza 3 cercuri (Ø 28 cm); se intoarce hartia pe dos se se asaza pe tavi.
2. Se topeste ciocolata la foc moale si se inglobeaza amestecul de nuci.
3. Compozitia se asaza pe hartia de copt pregatita, sub forma de cercuri.
4. Se dau blaturile la frigider cca 2 ore.
5.Se inmoaie gelatina. Se curata capsunile si se taie cubuletele 2/3 din cantitate.
6. Se amesteca iaurtul cu branza, zahar, suc si coaja rasa de lamaie.
7. Se dizolva gelatina si se inglobeaza in crema de branza. Se inglobeaza si frisca batuta.
8. In 2/3 din cantitatea de crema se inglobeaza bucatile de capsuni.
9. Pe un platou se asaza un blat de ciocolata; deasupra se asaza 1/2 din crema de capsuni si al doilea blat.
10. Se continua cu restul de crema de capsuni si ultimul blat.
11. Crema pusa deoparte se asaza in mijlocul tortului si se da la frigider cca 2 ore.
12. Inainte de servire, se orneaza tortul cu restul de capsuni si se pudreaza cu zahar.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti