1. Se incalzeste cuptorul 180 °C 2. Se bate untul cu 150 g zahar; se inglobeaza ouale, apoi faina amestecata cu praf de copt si laptele. 3. Se asaz
1. Se incalzeste cuptorul 180 °C
2. Se bate untul cu 150 g zahar; se inglobeaza ouale, apoi faina amestecata cu praf de copt si laptele.
3. Se asaza aluatul intr-o forma de tort ( Ø 28 cm) si se coace 35 min.
4. Se scoate si se lasa sa se raceasca.
5. Se inmoaie gelatina. Se amesteca iaurtul cu 70 g zahar.
6. Se dizolva gelatina si se inglobeaza. Cand compozitia incepe sa se intareasca, se inglobeaza frisca batuta cu zahar vanilat.
7. Blatul se asaza pe un platou si se asaza de jur imprejur inelul formei.
8. Se taie jumatati capsunile.
9. Se asaza cu partea taiata in exterior pe margine, respectiv pe blat.
10. Se asaza deasupra crema si se da la frigider cca 3 ore.
11. Se prepara glazura, sirop de capsuni si 50 ml apa, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se lasa sa se intareasca.
12. Se decoreaza cu frunze de menta si capsuni, dupa fantezie.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii