Galbenusurile se freaca cu zaharul pana ce compozitia devine o alifie. Se adauga castanele curatate fierte si date prin masina, pesmetul si albusurile
Galbenusurile se freaca cu zaharul pana ce compozitia devine o alifie. Se adauga castanele curatate fierte si date prin masina, pesmetul si albusurile batute.
Compozitia se coace in forma unsa si presarata cu faina. Blatul racit se taie in doua si se umple cu frisca batuta, indulcita si amestecata cu castane.
Se toarna deasupra o glazura de ciocolata.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri recomandate:
Ciocolata de casa
Tarta cu zmeura si branza dulce
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa