Galbenusurile se freaca cu zaharul pana ce compozitia devine o alifie. Se adauga castanele curatate fierte si date prin masina, pesmetul si albusurile
Galbenusurile se freaca cu zaharul pana ce compozitia devine o alifie. Se adauga castanele curatate fierte si date prin masina, pesmetul si albusurile batute.
Compozitia se coace in forma unsa si presarata cu faina. Blatul racit se taie in doua si se umple cu frisca batuta, indulcita si amestecata cu castane.
Se toarna deasupra o glazura de ciocolata.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri recomandate:
Ciocolata de casa
Tarta cu zmeura si branza dulce
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase