Tort de castane garnisit cu frisca

Prepararea tortului Se freaca bine zaharul cu galbenusurile. Se amesteca usor cu pesmetul, putina scortisoara, castanele fiert

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat
  • 280 g zahar
  • 12 galbenusuri
  • 280 g castane
  • o mana plina pesmet
  • scortisoara pudra
  • 6 albusuri
  • Pentru garnitura
  • frisca
  • fructe rosii din dulceata

Mod de preparare

Prepararea tortului

Se freaca bine zaharul cu galbenusurile. Se amesteca usor cu pesmetul, putina scortisoara, castanele fierte bine, curatate si taiate fin. Se adauga spuma tare a albusurilor. Compozitia se coace incet, in forma de tort unsa cu unt, timp de 3/4 ora.

Se garniseste cu frisca si fructe din dulceata.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza chili

Dati click pe imagine daca vreti sa vedeti preparatul intreg pt. ca pozele sunt editate pe portrait. Ca sa va treaca...

Pizza chili
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca