Blatul. Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile pe rand, ciocolata inmuiata, vanilia, coaja rasa de la o lamaie, zeama de lamaie, f
Blatul.
Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile pe rand, ciocolata inmuiata, vanilia, coaja rasa de la o lamaie, zeama de lamaie, faina si pesmetul,
migdalele oparite sau macinate, albusurile spuma. Compozita se coace in forma de tort unsa cu unt si presarata cu faina.
Rece, blatul se acopera cu fondantul de ciocolata.
Glazura.
Se leaga zaharul cu apa ca pentru serbet, se amesteca cu ciocolata, untul si se toarna peste tort.
Se serveste rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa