Blatul. Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile pe rand, ciocolata inmuiata, vanilia, coaja rasa de la o lamaie, zeama de lamaie, f
Blatul.
Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile pe rand, ciocolata inmuiata, vanilia, coaja rasa de la o lamaie, zeama de lamaie, faina si pesmetul,
migdalele oparite sau macinate, albusurile spuma. Compozita se coace in forma de tort unsa cu unt si presarata cu faina.
Rece, blatul se acopera cu fondantul de ciocolata.
Glazura.
Se leaga zaharul cu apa ca pentru serbet, se amesteca cu ciocolata, untul si se toarna peste tort.
Se serveste rece.
o salata lejera si foarte gustoasa
Salata de fasole cu ton si cascaveaIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa