• galbenusurile si zaharul se pun intr-un castron pe aburi si se amesteca pana se topeste zaharul (se ia de pe foc inainte sa ajunga la 85º)
• galbenusurile si zaharul se pun intr-un castron pe aburi si se amesteca pana se topeste zaharul (se ia de pe foc inainte sa ajunga la 85º)
• se adauga ciocolata rupta in bucatele si se amesteca pana se topeste
• se adauga o lingura de unt (ca sa nu faca crusta) se amesteca bine si se lasa la racit
• restul se unt se mixeaza si se adauga pe rand cate o lingura de ciocolata si picaturile de rom
• se lasa la rece jumatate de ora inainte de a folosi crema
Pentru acoperit tortul si pentru figurine am folosit:
• 500 gr. pasta de miglale
• 250 gr. zahar praf
• colorati gel (marca Wilton)
Reteta Tort de cocos cu ciocolata a fost propusa de Ilinca
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa