In spuma de albusuri batuta tare se amesteca zaharul, migdalele pisate sau macinate si curmalele taiate marunt. Compozitia se coace la cuptor nu prea
In spuma de albusuri batuta tare se amesteca zaharul, migdalele pisate sau macinate si curmalele taiate marunt. Compozitia se coace la cuptor nu prea cald, intr-o forma unsa si presarata cu faina.
Se taie blatul orizontal in trei felii care se umplu cu frisca. Tortul se garniseste deasupra tot cu frisca.
Pofta buna!
Alte retete prajituri gasiti aici:
Prajitura din foi cu miere
Prajitura cu mere de post
Placinta cu branza ca in Maramures
O tocanita de vara cu vinete si piept de pui, grozav de buna, potrivita pentru aceasta perioada.
Tocanita de vara cu vinete si piept de puiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa