Se taie curmalele in bucatele si se amesteca cu zaharul pisat fin, cu vanilia si migdalele sau nucile curatate, uscate si macinate. Albusurile se bat
Se taie curmalele in bucatele si se amesteca cu zaharul pisat fin, cu vanilia si migdalele sau nucile curatate, uscate si macinate. Albusurile se bat bine pana se intaresc
si se amesteca apoi incet cu faina,si curmalele.
Se unge o forma cu unt si faina si se coace la foc potolit. Se glaseaza cu fondant alb si se orneaza cu curmale umplute cu martipan vernil.
Pofta buna!
Alte retete de dulciuri recomandate:
Inghetata de capsuni
sufleu de capsuni
Cozonac Dina
Am pus mana pe cioroi si l-am asezonat cu legume......
Ghiveci la slow cooker Crock-PotDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata