Tort de pandispan cu fructe

Ouale intregi se bat foarte bine cu zaharul pudra sau tos in bain marie si la urma se adauga cacaua, nucile macinate, stafidele si faina. Se coace pe

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 4 oua
  • 250 g zahar tos sau pudra
  • 250 g faina
  • cacao
  • nuci
  • stafide
  • Umplutura:
  • fructe
  • caise
  • prune
  • scortisoara

Mod de preparare

Ouale intregi se bat foarte bine cu zaharul pudra sau tos in bain marie si la urma se adauga cacaua, nucile macinate, stafidele si faina.

Se coace pe jumatate, dupa care se pun deasupra jumatati de caise si prune peste care se presara zahar pudra si putina scortisoara. Se continua coacerea in cuptor.
Pofta buna!

Alte retete dulciuri:

Tarta de cacao umpluta cu urda

Supa de visine

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel

Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.

Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos