Ouale intregi se bat foarte bine cu zaharul pudra sau tos in bain marie si la urma se adauga cacaua, nucile macinate, stafidele si faina. Se coace pe
Ouale intregi se bat foarte bine cu zaharul pudra sau tos in bain marie si la urma se adauga cacaua, nucile macinate, stafidele si faina.
Se coace pe jumatate, dupa care se pun deasupra jumatati de caise si prune peste care se presara zahar pudra si putina scortisoara. Se continua coacerea in cuptor.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri:
Tarta de cacao umpluta cu urda
Supa de visine
Aceasta tarta este ideala pentru o gustare sau un picnic. Eu am pregatit-o intr-o seara la cina si a iesit tare buna.E foarte...
Quiche de ton cu baconOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj