Se stropesc piscoturile cu lapte indulcit si cu putin rom. Se aseaza unul linga altul pe un platou si se alterneaza cu crema preparata astfel: se frea
Se stropesc piscoturile cu lapte indulcit si cu putin rom. Se aseaza unul linga altul pe un platou si se alterneaza cu crema preparata astfel: se freaca zaharul pudra cu galbenusurile, pina cind cade panglica de pe lingura. Se incorporeaza incetul cu incetul si untul, apoi cacaua sau nescafe-ul. Daca preferati o crema mai putin spumoasa, puteti renunta la albusuri.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii