Tort de piscoturi si cu rom

Se stropesc piscoturile cu lapte indulcit si cu putin rom. Se aseaza unul linga altul pe un platou si se alterneaza cu crema preparata astfel: se frea

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. piscoturi de sampanie
  • 200 gr. unt
  • 200 gr. zahar pudra
  • 2 oua
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura nescafe
  • lapte
  • rom

Mod de preparare

Se stropesc piscoturile cu lapte indulcit si cu putin rom. Se aseaza unul linga altul pe un platou si se alterneaza cu crema preparata astfel: se freaca zaharul pudra cu galbenusurile, pina cind cade panglica de pe lingura. Se incorporeaza incetul cu incetul si untul, apoi cacaua sau nescafe-ul. Daca preferati o crema mai putin spumoasa, puteti renunta la albusuri.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...