Tort de piscoturi si cu rom

Se stropesc piscoturile cu lapte indulcit si cu putin rom. Se aseaza unul linga altul pe un platou si se alterneaza cu crema preparata astfel: se frea

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. piscoturi de sampanie
  • 200 gr. unt
  • 200 gr. zahar pudra
  • 2 oua
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura nescafe
  • lapte
  • rom

Mod de preparare

Se stropesc piscoturile cu lapte indulcit si cu putin rom. Se aseaza unul linga altul pe un platou si se alterneaza cu crema preparata astfel: se freaca zaharul pudra cu galbenusurile, pina cind cade panglica de pe lingura. Se incorporeaza incetul cu incetul si untul, apoi cacaua sau nescafe-ul. Daca preferati o crema mai putin spumoasa, puteti renunta la albusuri.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...