Batem galbenusurile de ou in mijlocul fainii, apoi preparam un aluat tare adaugand margarina, praf de copt, zahar, smantana, dupa care il impartim in
Batem galbenusurile de ou in mijlocul fainii, apoi preparam un aluat tare adaugand margarina, praf de copt, zahar, smantana, dupa care il impartim in doua parti egale. Prima jumatate o intindem, o punem intr-o tava unsa cu untura, punem umplutura deasupra: batem albusurile de ou intr-o spuma tare, si le amestecam bine impreuna cu zahar, nuca macinata, gem si rom. O turnam deasupra, apoi razuim, pe razatoarea mare, in mod uniform, cealalta jumatate de aluat. Coacem pe foc mediu, dupa ce s-a racit, taiem in cuburi si presaram zahar pudra.
Alte retete prajituri recomandate;
Prajituri cu zmeura
Tort de zmeura
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj