Tortul diplomat cu fructe proaspete este rapid si delicios, dar mai ales foarte usor de preparat. Se poate orna dupa imaginatia fiecaruia.
Ouale se bat cu zaharul pana isi dubleaza volumul si se albesc. Se pun pe baie de aburi pana capata consistenta unei smantani. Se lasa la racit.
Frisca se bate bine si se amesteca cu crema de oua. Se adauga fructe taiate cubulete.
Intr-un vas rotund se asaza piscoturile pe fund, se toarna amestecul de frisca, fructe, crema de oua. Se decoreaza cu fructe.
Se tine la rece cateva ore inainte de servire.
Tortul diplomat se serveste rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa