Tort fraged

Se freaca untul cu doua galbenusuri, se adauga un ou intreg, smintina, vanilie si faina. Se framinta bine si se imparte aluatul obtinut in trei parti

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g faina
  • 400 g unt
  • 2 galbenusuri
  • 1 ou intreg
  • 3 linguri smintina
  • vanilie
  • fructe din dulceata

Mod de preparare

Se freaca untul cu doua galbenusuri, se adauga un ou intreg, smintina, vanilie si faina. Se framinta bine si se imparte aluatul obtinut in trei parti egale. Se intind trei blaturi si se coc. Dupa ce se racesc se umplu cu fructe din dulceata taiate foarte marunt.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...