Blatul. Se amesteca un ou cu apa rece, zaharul pudra si zaharul vanilat. Se adauga faina, praful de copt, restul de oua batute bine singure ca sa cre
Blatul. Se amesteca un ou cu apa rece, zaharul pudra si zaharul vanilat. Se adauga faina, praful de copt, restul de oua batute bine singure ca sa creasca si untul.
Blatul se coace 30-40 min. Rece se taie orizontal in 2-3 felii.
Crema. Praful de budinca se dizolva cu putina apa si cu galbenusul adaugat. Se tine totul pe foc apoi se raceste. Se adauga margarina, zaharul, zaharul vanilat, putina coaja rasa si zeama de la o portocala. Se inglobeaza totul pe foc. Se raceste.
Siropul. Se fierbe putin zaharul cu apa. Compozitiei racite se adauga zeama de portocale.
Feliile de blat se insiropeaza, apoi se ung cu crema. Tortul se unge si pe deasupra cu crema si si se garniseste cu felii de mandarine si bucatele de migdale.
Pofta buna!
Alte torturi recomandate
Zilele trecute socrii mei au tăiat porcul și am primit un rasol. De obicei îl achiziționam din comerț, afumat și...
Reteta de rasol la cuptor, cu cartofiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj