e freaca bine ouale cu zaharul, se adauga cacao, nucile macinate si oparite cu un pahar de lapte pe masina, sau rumenite la cuptor, untul frecat spuma
e freaca bine ouale cu zaharul, se adauga cacao, nucile macinate si oparite cu un pahar de lapte pe masina, sau rumenite la cuptor, untul frecat spuma si romul. Se amesteca toate usor pina ce se intareste crema. Se asaza pe o farfurie un dreptunghi format din noua biscuiti, unul linga altul. Se stropesc cu rom. Se pune peste ei un rind de crema. Se pune apoi peste crema un rind de cinci biscuiti, asezindu-se unul da si unul nu. Se intinde iar un strat de crema, iar in locurile dintre biscuiti peste crema, se pun numai patru biscuiti. Se continua tot asa, pina se termina crema, cu un rind de cinci si un rind de patru biscuiti. Biscuitii care ramin deasupra se glaseaza cu zahar ars. Tortul se orneaza cu aceeasi crema. Biscuitii se stropesc cu sirop slab sau cu rom, dupa ce au fost asezati. Se poate face cu cantitate dubla asezind primul strat de biscuiti pe doua rinduri.
......nu imi vine nimic in minte decat ca sunt dezamagita ca frisca mi-a facut probleme dar nu m-am lasat si tot mi-a iesit...
Tort cu blat de cacao si crema de vanilieOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj