Prajitura cu crema de vanilie

Prajitura cu crema de vanilie Preparam piscotul in mod obisnuit si il injumatatim. Dupa racire asezam pe o foaie piscoturile inmuiate in romul amestecat cu cafea. Fierbem galbenusu

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru piscot:
  • 8 oua
  • 8 linguri faina
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri praf de cacao
  • 1 pachet praf de copt
  • Pentru umplutura:
  • 1 pachet piscoturi
  • 4 potii cafea
  • ½ dl rom sau aroma de rom
  • Pentru crema:
  • 3 galbenusuri
  • 3 linguri faina
  • ½ l lapte
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 25 dkg margarina
  • 5 dkg zahar pudra
  • Pentru decor:
  • 1 tabla glazura de tort

Mod de preparare

Preparam piscotul in mod obisnuit si il injumatatim. Dupa racire asezam pe o foaie piscoturile inmuiate in romul amestecat cu cafea. Fierbem galbenusurile cu faina, zaharul vanilat si laptele, dupa racire incorporam margarina amestecata bine cu zaharul pudra. Ungem crema peste piscoturi. Asezam restul piscoturilor peste crema si glazuram cu tabla ce ciocolata.
Alte torturi recomandate

Tort cu mere si crema de zahar ars

Tort diplomat

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!