Prajitura cu crema de vanilie

Prajitura cu crema de vanilie Preparam piscotul in mod obisnuit si il injumatatim. Dupa racire asezam pe o foaie piscoturile inmuiate in romul amestecat cu cafea. Fierbem galbenusu

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru piscot:
  • 8 oua
  • 8 linguri faina
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri praf de cacao
  • 1 pachet praf de copt
  • Pentru umplutura:
  • 1 pachet piscoturi
  • 4 potii cafea
  • ½ dl rom sau aroma de rom
  • Pentru crema:
  • 3 galbenusuri
  • 3 linguri faina
  • ½ l lapte
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 25 dkg margarina
  • 5 dkg zahar pudra
  • Pentru decor:
  • 1 tabla glazura de tort

Mod de preparare

Preparam piscotul in mod obisnuit si il injumatatim. Dupa racire asezam pe o foaie piscoturile inmuiate in romul amestecat cu cafea. Fierbem galbenusurile cu faina, zaharul vanilat si laptele, dupa racire incorporam margarina amestecata bine cu zaharul pudra. Ungem crema peste piscoturi. Asezam restul piscoturilor peste crema si glazuram cu tabla ce ciocolata.
Alte torturi recomandate

Tort cu mere si crema de zahar ars

Tort diplomat

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii