Briose cu legume

1. Bate bine oul cu laptele, 2 linguri cu ulei si iaurtul. Adauga branza de vaci si cascavalul dat pe razatoarea mica. 2. Presara faina amestecata cu

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 125 g faina
  • 1 ou
  • 70 g branza de vaci
  • 70 g cascaval
  • 75 g iaurt
  • jumatate ardei gras
  • jumatate dovlecel
  • 30 ml lapte
  • 1 lingurita praf de copt

Mod de preparare

1. Bate bine oul cu laptele, 2 linguri cu ulei si iaurtul. Adauga branza de vaci si cascavalul dat pe razatoarea mica.

2. Presara faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare.

3. Amesteca usor, dupa care adauga ardeiul si dovlecelul taiate cubulete.

4. Unge formele de briose cu unt si tapeteaza-le cu faina sau hartii speciale pentru briose.

5. Umple formele pana la jumatate si coace briosele cam 25 minute.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...