1. Bate bine oul cu laptele, 2 linguri cu ulei si iaurtul. Adauga branza de vaci si cascavalul dat pe razatoarea mica. 2. Presara faina amestecata cu
1. Bate bine oul cu laptele, 2 linguri cu ulei si iaurtul. Adauga branza de vaci si cascavalul dat pe razatoarea mica.
2. Presara faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare.
3. Amesteca usor, dupa care adauga ardeiul si dovlecelul taiate cubulete.
4. Unge formele de briose cu unt si tapeteaza-le cu faina sau hartii speciale pentru briose.
5. Umple formele pana la jumatate si coace briosele cam 25 minute.
O bunatate de prajitura,numa buna pentru vreme calda.
Prajitura cu capsuni si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti