1. Se taie cartofii in cubulete si se spala. 2. Intr-un vas de Jena uns cu margarina sau unt se pun cartofii, se stropesc cu ulei, se amesteca si pune
1. Se taie cartofii in cubulete si se spala.
2. Intr-un vas de Jena uns cu margarina sau unt se pun cartofii, se stropesc cu ulei, se amesteca si punem apa cat sa-i acopere, apoi asezam capacul si ii dam la cuptor.
3. Dupa 30 minute , se ia capacul si se amesteca, se pune sare si se dau la cuptor fara capac pentru 20 minute.
Se servesc calzi cu patrunjel verde, sau ca si garnitura.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti