Crema de legume

1. Se taie ceapa marunt si se pune la fiert in supa de pui. Apoi se adauga cartofii, morcovi si telina taiata cubulete. 2. Cand legumele sunt aproape

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cartofi
  • 1 ceapa mica
  • 1 dovlecel
  • 1 telina mica
  • 1 morcov
  • 1 l supa de pui
  • 1 lingura cu unt
  • sare
  • crutoane

Mod de preparare

1. Se taie ceapa marunt si se pune la fiert in supa de pui. Apoi se adauga cartofii, morcovi si telina taiata cubulete.

2. Cand legumele sunt aproape fierte,se pune dovlecelul curatat si taiat cubulete.

3. La final, se strecoara legumele si se paseaza cu furculita. Apoi se adauga untul si se amesteca.

4. Se subtiaza crema cu supa in care s-au fiert legumele.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii