Crema de legume

1. Se taie ceapa marunt si se pune la fiert in supa de pui. Apoi se adauga cartofii, morcovi si telina taiata cubulete. 2. Cand legumele sunt aproape

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cartofi
  • 1 ceapa mica
  • 1 dovlecel
  • 1 telina mica
  • 1 morcov
  • 1 l supa de pui
  • 1 lingura cu unt
  • sare
  • crutoane

Mod de preparare

1. Se taie ceapa marunt si se pune la fiert in supa de pui. Apoi se adauga cartofii, morcovi si telina taiata cubulete.

2. Cand legumele sunt aproape fierte,se pune dovlecelul curatat si taiat cubulete.

3. La final, se strecoara legumele si se paseaza cu furculita. Apoi se adauga untul si se amesteca.

4. Se subtiaza crema cu supa in care s-au fiert legumele.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tarta cu capsuni si crema bavareza de vanilie

Pentru ca a sosit sezonul capsunilor, am zis sa incerc o reteta de prajitura usoara, nu foarte dulce, numai buna de savurat...

Desert tarta cu capsuni si crema bavareza de vanilie
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca