1. Se taie ceapa marunt si se pune la fiert in supa de pui. Apoi se adauga cartofii, morcovi si telina taiata cubulete. 2. Cand legumele sunt aproape
1. Se taie ceapa marunt si se pune la fiert in supa de pui. Apoi se adauga cartofii, morcovi si telina taiata cubulete.
2. Cand legumele sunt aproape fierte,se pune dovlecelul curatat si taiat cubulete.
3. La final, se strecoara legumele si se paseaza cu furculita. Apoi se adauga untul si se amesteca.
4. Se subtiaza crema cu supa in care s-au fiert legumele.
Pentru ca a sosit sezonul capsunilor, am zis sa incerc o reteta de prajitura usoara, nu foarte dulce, numai buna de savurat...
Desert tarta cu capsuni si crema bavareza de vanilieOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj