1. Se taie ceapa marunt si se pune la fiert in supa de pui. Apoi se adauga cartofii, morcovi si telina taiata cubulete. 2. Cand legumele sunt aproape
1. Se taie ceapa marunt si se pune la fiert in supa de pui. Apoi se adauga cartofii, morcovi si telina taiata cubulete.
2. Cand legumele sunt aproape fierte,se pune dovlecelul curatat si taiat cubulete.
3. La final, se strecoara legumele si se paseaza cu furculita. Apoi se adauga untul si se amesteca.
4. Se subtiaza crema cu supa in care s-au fiert legumele.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii