Curatati dovleceii de coaja si taiati-i in rondele cu grosimea de 2 cm. Fierbeti-i 3 minute in apa cu sare si apoi strecurati-i. Asezati-i intr-o tav
Curatati dovleceii de coaja si taiati-i in rondele cu grosimea de 2 cm. Fierbeti-i 3 minute in apa cu sare si apoi strecurati-i. Asezati-i intr-o tava unsa cu unt si puneti-i la cuptor, la foc potrivit. Dupa 10 minute, turnati peste dovlecei un sos format din smantana amestecata cu faina, telemeaua rasa si putina sare, daca mai este necesara. Lasati tava la cuptor cel putin 20 minute sau pana cand preparatul se rumeneste.
Inainte de servire, presarati marar taiat marunt pe deasupra.
Alte retete:
Mancare de mazare Cartofi la cuptor Placinta cu dovleac
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.