1. Se spala bine carnea iar apoi se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce este fiarta se taie in bucatele. 2. Separat se bat ouale cu praf de sare si
1. Se spala bine carnea iar apoi se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce este fiarta se taie in bucatele.
2. Separat se bat ouale cu praf de sare si piper. Se adauga laptele si branza telemea rasa.
3. Intr-o tigaie, se topeste untul si se toarna amestecul de oua.
4. Se presara deasupra cubuletele de carne si ceapa taiata rondele. Se amesteca usor.
Se pune compozitia intre felii de paine ce pot fi taiate in forma de animale
Va poftesc la niste minitarte fragede, delicate si elegante( zic eu). Pe cat de simplu sunt de facut, pe atat de delicioase...
Minitarte cu crema de capsuni, Miez de Lapte si friscaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj