1. Se spala bine carnea iar apoi se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce este fiarta se taie in bucatele. 2. Separat se bat ouale cu praf de sare si
1. Se spala bine carnea iar apoi se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce este fiarta se taie in bucatele.
2. Separat se bat ouale cu praf de sare si piper. Se adauga laptele si branza telemea rasa.
3. Intr-o tigaie, se topeste untul si se toarna amestecul de oua.
4. Se presara deasupra cubuletele de carne si ceapa taiata rondele. Se amesteca usor.
Se pune compozitia intre felii de paine ce pot fi taiate in forma de animale
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti