Galustele cu urda si spanac sunt o mancare simpla si delicioasa dar si sanatoasa, fiind o reteta potrivita pentru copii.
Dezghetati spanacul si tocati marunt catelul de usturoi. Puneti o oala cu apa si sare la fiert. Intr-un bol amestecati urda cu spanacul ouale, usturoiul tocat si asezonati cu sare, dupa care puneti si grisul in ploaie mestecand pana se omogenizeaza.
Cu o lingura formati galuste pe care le introduceti in apa clocotita. Cand galustele se ridica la suprafata, mai lasati 2-3 minute sa fiarba si apoi scoateti-le si scurgeti-le. Presarati deasupra cascaval ras.
Pofta buna!
Galustele cu ricotta si spanac se pot servi calde cat si reci.
N-am obiceiul sa mananc dimineata, nici la pranz nu ma omor, mai seara ma apuca foamea....azi nu stiu ce m-a apucat, foamea...
Mic dejunOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj