Oita din branza topita este foarte gustoasa si cu siguranta va atrage atentia copiilor. Pentru oite va trebuie doar branza topita si masline negre.
Oita din branza topita este foarte gustoasa si cu siguranta va atrage atentia tuturor oaspetilor. Se umezesc mainile si se formeaza corpul oitei.
Nu trebuie modificata cu mult forma, mai mult trebuie rotunjita.
Pentru cap am folosit o maslina neagra la care am adaugat urechiuse tot din bucatele de masline in taieturi facute in maslina intreaga.
Ochii sunt facuti din branza topita si masline, iar piciorusele din bucati de masline.
Oita din branza topita se serveste ca atare cu salata de rosii si paine prajita.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii