Oita din branza topita

Oita din branza topita este foarte gustoasa si cu siguranta va atrage atentia copiilor. Pentru oite va trebuie doar branza topita si masline negre.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 triunghi de branza topita
  • 2 masline negre

Mod de preparare

Oita din branza topita este foarte gustoasa si cu siguranta va atrage atentia tuturor oaspetilor. Se umezesc mainile si se formeaza corpul oitei.
Nu trebuie modificata cu mult forma, mai mult trebuie rotunjita.
Pentru cap am folosit o maslina neagra la care am adaugat urechiuse tot din bucatele de masline in taieturi facute in maslina intreaga.
Ochii sunt facuti din branza topita si masline, iar piciorusele din bucati de masline.


Oita din branza topita se serveste ca atare cu salata de rosii si paine prajita.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Lasagna cu ton si sardine

Pentru prima data am incercat acest tip de lasagna si va spun ca a iesit fenomenal. Ramane in lista favoritelor.

Lasagna cu ton si sardine
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii