Oita din branza topita

Oita din branza topita este foarte gustoasa si cu siguranta va atrage atentia copiilor. Pentru oite va trebuie doar branza topita si masline negre.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 triunghi de branza topita
  • 2 masline negre

Mod de preparare

Oita din branza topita este foarte gustoasa si cu siguranta va atrage atentia tuturor oaspetilor. Se umezesc mainile si se formeaza corpul oitei.
Nu trebuie modificata cu mult forma, mai mult trebuie rotunjita.
Pentru cap am folosit o maslina neagra la care am adaugat urechiuse tot din bucatele de masline in taieturi facute in maslina intreaga.
Ochii sunt facuti din branza topita si masline, iar piciorusele din bucati de masline.


Oita din branza topita se serveste ca atare cu salata de rosii si paine prajita.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa