Omleta cu branzica de vaci

Omleta cu branzica de vaci este delicioasa. Pentru a prepara aceasta omleta aveti nevoie de oua, unt si branza de vaci.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 50 gr unt
  • 50 gr branza proaspata de vaci
  • sare

Mod de preparare

Omleta cu branzica de vaci este delicioasa. Pentru a prepara aceasta omleta se incalzeste untul, ouale se bat bine cu sarea, se adauga branza de vaci si se amesteca. Se imparte oul in 2-3 parti si se coc mici omlete, se intorc pe ambele parti aspoi se pun pe o farfurie incalzita si se presara putina branza sau cascaval


Omleta cu branzica de vaci se serveste cu paine prajita, muraturi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu gutui

Am zis ca tai lemne cu cutitul atunci cand am curatat la gutui. Am pus o gramada de zahar peste ele si tot acrisoara a iesit...

Tarta cu gutui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca