Oua umplute cu crema de peste

Oua umplute cu crema de peste este un delicios apertiv. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de o conserva de peste si o conserva de pateu.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • o conserva de peste
  • o conserva de pate
  • sare
  • piper
  • o lingurita de mustar
  • unt

Mod de preparare

Oua umplute cu crema de peste este un delicios apertiv. Pentru aceasta reteta de aperitiv se fierb ouale tari, apoi se scot galbenusurile fara sa se rupa albusurile. Separat se amesteca galbenusurile cu pateul, pestele, mustarul, sarea, piperul si untul. Dupa ce s-a facut crema se monteaza in albusurile ramase.


Oua umplute cu crema de peste se servesc cu paine proaspata si salata.
Alte retete de aperitiv recomandate:

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Cartofi Dauphinoise

Reteta by Jamie Oliver

Cartofi Dauphinoise
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii