Oua umplute cu crema de peste

Oua umplute cu crema de peste este un delicios apertiv. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de o conserva de peste si o conserva de pateu.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • o conserva de peste
  • o conserva de pate
  • sare
  • piper
  • o lingurita de mustar
  • unt

Mod de preparare

Oua umplute cu crema de peste este un delicios apertiv. Pentru aceasta reteta de aperitiv se fierb ouale tari, apoi se scot galbenusurile fara sa se rupa albusurile. Separat se amesteca galbenusurile cu pateul, pestele, mustarul, sarea, piperul si untul. Dupa ce s-a facut crema se monteaza in albusurile ramase.


Oua umplute cu crema de peste se servesc cu paine proaspata si salata.
Alte retete de aperitiv recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...