Oua umplute cu crema de peste este un delicios apertiv. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de o conserva de peste si o conserva de pateu.
Oua umplute cu crema de peste este un delicios apertiv. Pentru aceasta reteta de aperitiv se fierb ouale tari, apoi se scot galbenusurile fara sa se rupa albusurile. Separat se amesteca galbenusurile cu pateul, pestele, mustarul, sarea, piperul si untul. Dupa ce s-a facut crema se monteaza in albusurile ramase.
Oua umplute cu crema de peste se servesc cu paine proaspata si salata.
Alte retete de aperitiv recomandate:
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti