Paianjen din masline

Paianjenul din masline e simplu de facut si il puteti folosi ca ornament pentru salate sau sandwichuri.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 masline negre

Mod de preparare

Paianjenul din masline e simplu de facut si il puteti folosi ca ornament pentru salate sau sandwichuri. Aveti nevoie de masline negre, cele mai mari sunt mai utile, intrucat se pot taia mai usor. Se scoate samburele de la o maslina si una dintre jumatati devine corpul paianjenului. Dintr-o alta maslina (sau mai multe daca nu va reuseste din prima) se fac picioarele. Se asambleaza si e gata de speriat cineva.


Paianjenul din masline il puneti pe o felie de paine unsa cu crema de branza.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapte

Pregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)

Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapte
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos