Paianjen din masline

Paianjenul din masline e simplu de facut si il puteti folosi ca ornament pentru salate sau sandwichuri.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 masline negre

Mod de preparare

Paianjenul din masline e simplu de facut si il puteti folosi ca ornament pentru salate sau sandwichuri. Aveti nevoie de masline negre, cele mai mari sunt mai utile, intrucat se pot taia mai usor. Se scoate samburele de la o maslina si una dintre jumatati devine corpul paianjenului. Dintr-o alta maslina (sau mai multe daca nu va reuseste din prima) se fac picioarele. Se asambleaza si e gata de speriat cineva.


Paianjenul din masline il puneti pe o felie de paine unsa cu crema de branza.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii