Piept de pui la gratar cu piure de cartofi

Piept de pui la gratar cu piure de cartofi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • ulei pentru uns
  • condimente pentru carnea de pui
  • 500 g cartofi
  • 30 g unt
  • o cescuta lapte
  • un praf de sare

Mod de preparare

Se curata de pielita pieptul de pui, se portioneaza, se unge cu ulei si se condimenteaza putin cu "condimente pentru carne de pui" si se pune pe gratarul incins. Frige pe ambele parti.
Separat, cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu putina sare. Cand cartofii s-au fiert, se strecoara de apa, se pun intr-un castron, se paseaza si se adauga apoi untul si laptele.


Se serveste cald cu salata de sezon.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...