Piept de pui la gratar cu piure de cartofi

Piept de pui la gratar cu piure de cartofi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • ulei pentru uns
  • condimente pentru carnea de pui
  • 500 g cartofi
  • 30 g unt
  • o cescuta lapte
  • un praf de sare

Mod de preparare

Se curata de pielita pieptul de pui, se portioneaza, se unge cu ulei si se condimenteaza putin cu "condimente pentru carne de pui" si se pune pe gratarul incins. Frige pe ambele parti.
Separat, cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu putina sare. Cand cartofii s-au fiert, se strecoara de apa, se pun intr-un castron, se paseaza si se adauga apoi untul si laptele.


Se serveste cald cu salata de sezon.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

(un fel de) Balmos

(un fel de) Balmos
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise